mr. R. (Rick) van Viersen


Carrière
Vanaf 2008 ben ik werkzaam in de advocatuur. De eerste jaren heb ik in loondienst gewerkt, waarna ik in 2015 ben gestart als zelfstandig ondernemer.

Betrokken Advocaat
Als advocaat ben ik intensief betrokken bij mijn cliënten, voornamelijk ondernemers. Mijn focus ligt daarbij op het ondernemingsrecht. Ik sta op dit rechtsgebied veel uitzendondernemingen bij. Zo stel ik de benodigde (uitzend)overeenkomsten op, adviseer ik de ondernemer, stel ik algemene voorwaarden op en fungeer ik als sparringpartner. Als geen ander weet ik wat er in de uitzendbranche speelt en waar de ondernemer behoefte aan heeft en tegenaan loopt. Ik procedeer op grote schaal tegen de SNCU en vakbonden als de FNV en CNV.

Ik ben een pragmatische advocaat, scherp en sta altijd in nauw contact met mijn cliënten. Bij mij vindt u geen onnodig ingewikkelde adviezen, maar korte adviezen die u direct op weg helpen. Ik denk met de ondernemer mee en begrijp de problematiek waartegen u kunt aanlopen. Tot slot ben ik altijd bereikbaar voor mijn cliënten; per mail, sms, whatsapp. Wanneer u dat nodig vindt.

Lidmaatschap
Rick van Viersen is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Advocaten (Nova)

Privé
Rick van Viersen is gehuwd, vader van 2 kinderen en heeft voetbal als zijn grote hobby.

mr. Rick van Viersen

Debbemeerstraat 14
2131 HE Hoofddorp
T: 06 - 34 85 37 77
Email: vanviersen@finaf.nl

TOP